'AS Roma schrikt van vraagprijs Ajax voor Ziyech; Overmars ligt dwars'

'AS Roma schrikt van vraagprijs Ajax voor Ziyech; Overmars ligt dwars'

Gepubliceerd: vrijdag 8 juni 2018 om 08:10vr 08-06-2018 om 08:10

AS Roma hoopt na Justin Kluivert ook Hakim Ziyech te kopen van Ajax, maar de Marokkaanse stilist draagt een behoorlijk prijskaartje met zich mee.

De Italiaanse krant Leggo schrijft dat Ajax op dit moment te veel geld vraagt voor Ziyech: veertig tot 45 miljoen euro. Technisch directeur Monchi is vooralsnog niet bereid om dat bedrag voor Ziyech op tafel te leggen. Ajax moet de prijs laten zakken, anders overweegt Roma andere opties.

Volgens Leggo is Wahbi Kazhri van Sunderland een van de alternatieve opties. De Tunesische middenvelder annex vleugelspeler van de League One-club staat volgens onder meer het Engelse The Chronicle ook in de belangstelling van AS Monaco. Ziyech is voor Roma optie nummer een, maar dan moet directeur spelersbeleid Marc Overmars wel zakken met de prijs. 

In de wandelgangen werd het bedrag van dertig miljoen euro gekoppeld aan Ziyech. De middenvelder heeft er geen geheim van gemaakt dat hij deze zomer wil vertrekken bij Ajax, maar heeft wel nog een driejarig contract. Overmars weet dat hij daarom een flink bedrag voor Ziyech kan vragen. 

Roma staat op het punt om de transfer van Kluivert af te ronden. Voor de negentienjarige aanvaller wordt volgens Italiaanse media rond de twintig miljoen euro betaald. 

Lees ook'Details Kluivert-contract: meer salaris, Ajax bedingt doorverkooppercentage'

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws