Belgische international lacht om seksschandaal: 'Mandekking tot in het slipje'

Belgische international lacht om seksschandaal: 'Mandekking tot in het slipje'

08-06-2018 13:51
33

In het Belgische kamp wordt hartelijk gelachen om de WK-rel rond de nationale ploeg van Mexico. Negen internationals waren deze week betrokken bij een seksschandaal.

Woensdag pakte TV Notas uit met het nieuws dat de spelers van Mexico met zo'n dertig prostituees hebben gefeest. De namen die vielen zijn Guillermo Ochoa, Raul Jimenez, de broers Jonathan en Giovani dos Santos, Hector Herrera, Jesus Corona, Carlos Salcedo, Marco Fabian en Jesus Gallardo.

Thomas Meunier geniet van het relletje en steekt er vrijdag de draak mee op Twitter. Als een volleerd analist reageert hij op de beelden van de zwembadscène. 'Mandekking tot in het slipje, nooit de tegenstander in de ruimtes laten infiltreren, héél goed uitgevoerd', aldus de Rode Duivel.

Het seksschandaal heeft waarschijnlijk geen gevolgen voor de Mexicaanse international. De reden: ze hebben geen verplichtingen gemist. "Een vrije dag is een vrije dag en dit is het risico die met vrijheid gepaard gaat, aldus Guillermo Cantu, secretaris-generaal van de Mexicaanse voetbalbond.