'Subtopper wil PSV-verdediger Isimat-Mirin terughalen naar Frankrijk'

'Subtopper wil PSV-verdediger Isimat-Mirin terughalen naar Frankrijk'

08-06-2018 23:28
41

Nicolas Isimat-Mirin staat in de belangstelling van Stade Rennes, weet het Eindhovens Dagblad. De nummer vijf van de Ligue 1 heeft de centrale verdediger al langer op het oog en zou zelfs al bij PSV geïnformeerd hebben naar de mogelijkheden.

Al in de winterstop zou Stade Rennes zich hebben gemeld in Eindhoven en in de maanden die volgden zou meermaals zijn gevraagd naar de status van Isimat-Mirin. Een bod bleef nog uit, maar de interesse is serieus. PSV zou zo'n zes miljoen euro willen ontvangen voor de goedlachse mandekker, die nog een contract voor één jaar heeft. Indien hij deze zomer niet verkast, wil de clubleiding zijn contract openbreken.

De achterhoede van PSV is komend seizoen ruim bezet. Met Daniel Schwaab, Nick Viergever, Armando Obispo en Derrick Luckassen heeft trainer Philip Cocu de beschikking over nog vier centrale verdedigers. Viergever zou ook op de linkerflank uit de voeten kunnen, maar voor die positie wordt in principe Jose Angeliño aangetrokken. Isimat-Mirin is bezig aan zijn vierde seizoen bij PSV, daarvoor kwam hij uit voor Valenciennes en AS Monaco.