'Barcelona plant 'ataque final' voor Franse droomversterking van 35 miljoen'

'Barcelona plant 'ataque final' voor Franse droomversterking van 35 miljoen'

Gepubliceerd: zaterdag 9 juni 2018 om 11:15za 09-06-2018 om 11:15

FC Barcelona hoopt dit weekend een doorbraak te bereiken in de onderhandelingen met Clément Lenglet. De 22-jarige stopper van Sevilla staat al langere tijd op het lijstje van de Catalanen, maar heeft nog geen beslissing genomen over zijn sportieve toekomst.

Mundo Deportivo bericht zaterdag dat Barcelona dit weekend met het kamp-Lenglet om de tafel gaat. De Spaanse landskampioen wil tijdens de gesprekken duidelijk maken welke rol de Franse verdediger moet vervullen in de plannen van de club. Lenglet onderbrak recentelijk al zijn vakantie om te praten met zijn huidige club Sevilla, die onlangs een nieuwe trainer aanstelde in de persoon van Pablo Machín.

Volgens MD beslist de Franse verdediger voor het einde van de maand of hij Sevilla trouw blijft of dat hij zich laat overtuigen door de 'ataque final' van Barcelona. Lenglet ligt nog tot 2021 vast en moet volgens een clausule in zijn contract 35 miljoen euro kosten.

FC Barcelona heeft momenteel vier centrale verdedigers tot zijn beschikking: Gerard Piqué en Samuel Umtiti, die onlangs zijn contract verlengde, lijken onomstreden. In back-ups Yerry Mina en Thomas Vermaelen heeft de club minder vertrouwen. Matthijs de Ligt werd de afgelopen maanden aan de Catalanen gelinkt, maar lijkt op dit moment niet in beeld.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws