'Goed nieuws-show bij Spurs: gewilde Eriksen én Alli volgen voorbeeld van Kane'

'Goed nieuws-show bij Spurs: gewilde Eriksen én Alli volgen voorbeeld van Kane'

09-06-2018 14:30
35

Goed nieuws op komst voor fans van Tottenham Hotspur. Na Harry Kane gaan ook sterspelers Christian Eriksen en Dele Alli nieuwe, verbeterde contracten signeren in Londen. Diverse media in Engeland melden dat zaterdag. 

Vrijdag werd bekend dat goalgetter Kane zijn verbintenis bij Spurs tot medio 2024 heeft verlengd. Op korte termijn volgt er meer goed nieuws bij de nummer drie van het afgelopen Premier League-seizoen. Onder meer The Daily Mirror weet dat Eriksen (26) en Alli (22) eveneens hun toekomst gaan verbinden aan de club. De huidige contracten van de Deen en de Engelsman lopen door tot respectievelijk 2020 en 2022. 

Met name Eriksen werd de laatste weken nadrukkelijk gelinkt aan een vertrek bij Tottenham. FC Barcelona én Real Madrid zouden de voormalig spelmaker van Ajax op het oog hebben. Door die hardnekkige geruchten lijkt nu een streep te kunnen. 

Voor hoeveel jaar Eriksen en Alli gaan bijtekenen, is nog niet bekend. The Daily Mirror weet wel dat het duo waarschijnlijk een verdubbeling van het jaarsalaris tegemoet kan zien. Spurs wil óók de verbintenissen van onder meer Hugo Lloris, Jan Vertonghen en Eric Dier verlengen. 

Lees ook: Geruchten kunnen de prullenbak in: Kane gaat fortuin verdienen met megacontract