'Nieuwe twist in absurde Fekir-soap: Liverpool zag af van deal na onderzoek'

'Nieuwe twist in absurde Fekir-soap: Liverpool zag af van deal na onderzoek'

10-06-2018 18:43
32

De Franse sportkrant L'Equipe geeft zondag een nieuwe twist aan de absurde soap rond Nabil Fekir. Blijkbaar heeft niet Olympique Lyon, maar Liverpool besloten om dit weekend de stekker uit de deal te trekken. 

Een rugnummer, shirtjes, zelfs interviews met het clubkanaal: álles was al geregeld. Liverpool zou deze maand een slordige 70 miljoen euro betalen aan Lyon voor Fekir, die nog wél even medisch gekeurd moest worden.

Bij dat onderzoek ontdekte de medische staf van Liverpool blijkbaar dat een knieblessure die Fekir in 2015 opliep, mogelijk voor problemen kan gaan zorgen in de nabije toekomst. The Reds stelden zichzelf de vraag of de international van Frankrijk eigenlijk wel geschikt is voor de loodzware Premier League. 

De twijfel die ontstond, is volgens L'Equipe de reden dat de transfer van Fekir naar Anfield nu niet doorgaat. Lyon verraste zaterdagavond vriend en vijand door middels een officieel statement te melden dat de sterspeler bij de club blijft. De schijn werd gewekt dat juist L'OL besloten had om de deal te cancelen.