Nóg meer contractnieuws bij NAC: 'En daar zijn wij heel blij mee, nietwaar?'

Nóg meer contractnieuws bij NAC: 'En daar zijn wij heel blij mee, nietwaar?'

12-06-2018 15:45
7

NAC Breda heeft Mounir El Allouchi voor de club behouden. De in Roosendaal geboren middenvelder heeft zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis, die hem tot de zomer van 2021 in Breda houdt.

El Allouchi doorliep de jeugdopleiding van NAC, speelde anderhalf jaar op huurbasis voor Helond Sport en heeft zich onder de inmiddels vertrokken Stijn Vreven ontwikkeld tot een belangrijke kracht. De 23-jarige middenvelder is volgens technisch directeur Hans Smulders een 'voorbeeld' voor spelers in de jeugdopleiding van NAC. "Daarnaast is hij met zijn karakter ook buiten het veld en in de kleedkamer een belangrijke schakel voor het elftal. De rek in zijn ontwikkeling is er zeker nog niet uit", vertelt Smulder aan de clubsite van de Bredanaars.

De middenvelder blijft met veel plezier in het Rat Verlegh Stadion voetballen. "Ik speel inmiddels zes jaar bij deze club en daardoor voelt het heel vertrouwd", laat hij weten. "Ze hebben mij hier de afgelopen twee seizoenen heel veel vertrouwen gegeven en dat heeft er voor gezorgd dat ik, in combinatie met keihard knokken, mijzelf goed heb kunnen ontwikkelen."

NAC meldde eerder op de dag de contractverlenging van Arno Verschueren.