NAC heeft 'geweldig nieuws' en troeft andere clubs af: Ik ben er trots op

NAC heeft 'geweldig nieuws' en troeft andere clubs af: "Ik ben er trots op"

Gepubliceerd: dinsdag 12 juni 2018 om 11:20di 12-06-2018 om 11:20

Arno Verschueren heeft zijn toekomst verbonden aan NAC Breda. Club en middenvelder maken dinsdag bekend dat het contract van de 21-jarige Belg is verlengd tot medio 2021. Verschueren lag nog voor één jaar vast. 

NAC ziet het zitten in de rechtspoot, blijkt uit de woorden van technisch directeur Hans Smulders. "De contractverlenging van Arno is voor ons geweldig nieuws en een positieve ontwikkeling. Om de selectie naar een hoger niveau te brengen is het, naast het aantrekken van nieuwe spelers, ook belangrijk om bepaalde spelers langer aan de club te binden", wordt Smulders geciteerd op de website van NAC

"Zij worden door de begeleiding die wij hen bieden ieder jaar weer beter en gaan dus steeds een hoger niveau aantikken. Daarnaast is het goed om te zien dat we een talent als Arno, ondanks wat interesse van andere clubs, hebben weten te overtuigen dat hij zijn ontwikkeling het beste bij ons voort kan zetten."

Veel vertrouwen
"Ik ben trots dat ik nog eens twee jaar extra bij deze club mag blijven. NAC was voor mij, na Westerlo, een mooie stap hogerop en ook een uitdaging", voegt Verschueren daar aan toe.

"Ik begon hier in mijn eerste jaar in de Jupiler League en het afgelopen seizoen heb ik de kans gekregen om mezelf te bewijzen op het hoogste niveau. Ik voel mij sterker dan toen ik hier kwam en heb er veel vertrouwen in dat ik in de komende twee seizoenen ook weer belangrijke stappen kan gaan zetten als voetballer."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws