Ik heb wel contact met Ziyech, maar ik word niet gepest. Absoluut niet

"Ik heb wel contact met Ziyech, maar ik word niet gepest. Absoluut niet"

Gepubliceerd: donderdag 14 juni 2018 om 12:45do 14-06-2018 om 12:45

Anwar El Ghazi verwacht veel van zijn maatje Hakim Ziyech tijdens het WK in Rusland. De twee voormalig teamgenoten bij Ajax spreken elkaar nog regelmatig. 

"Ik heb wel contact met Ziyech, maar ik word niet gepest. Absoluut niet", doelt El Ghazi bij Bureau Sport op het feit dat hij met het Nederlands elftal niet op het WK actief is. "Zij zijn ook met hun eigen voorbereiding bezig, dan hebben ze het niet over mij."

Of Ziyech een van de uitblinkers kan worden op het WK? "Absoluut, zeker weten. Ik heb met hem samengespeeld, het is echt een nuchtere jongen. Hij komt in de media natuurlijk over alsof het een moeilijke jongen is, maar hij heeft gewoon overal maling aan. Zo is hij nou eenmaal en daarom gaat hij ver komen. Ik denk – en hoop – dat hij echt gaat schitteren", aldus El Ghazi. 

"Ziyech is absoluut populair in Marokko. Iedereen scandeert zijn naam en is groot fan van hem. Toen hij een keer niet werd opgeroepen, maakten fans ruzie met spelers en de trainer omdat ze het er niet mee eens waren. Hij is heel geliefd daar. Qua populariteit gaat hij richting Badr Hari", besluit El Ghazi. 

Lees ook: Nederlands elftal verkozen boven WK-ganger Marokko: "Spijt is een groot woord"

Poll

Gaat Ziyech schitteren op het WK?

(1452 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws