Upate: ED reageert pijlsnel op Turkse Cocu-geruchten: 'Niemand heeft zich gemeld'

Upate: ED reageert pijlsnel op Turkse Cocu-geruchten: 'Niemand heeft zich gemeld'

14-06-2018 21:24
43

Een opvallend gerucht in Turkije: PSV raakt Phillip Cocu mogelijk kwijt aan Fenerbahçe. De oefenmeester van de Eindhovenaren staat hoog op het lijstje bij de grootmacht uit Istanbul.

Althans, dat meldt BeIn Sports Haber. Volgens het medium is Dirk Kuyt in beeld om assistent te worden. De voormalig aanvaller heeft een verleden als speler bij de club. Technisch directeur Damien Comolli van Fenerbahçe heeft al een akkoord bereikt met een nieuwe trainer. Na het weekeinde maakt de club de opvolger van Aykut Kocaman bekend. Hij zou in Frankrijk met Claude Puel hebben gesproken, maar heeft naar verluidt dus ook een onderhoud met de 47-jarige Cocu gehad.

Of Cocu een overgang naar Fenerbahçe ziet zitten, is niet duidelijk. De voormalig Oranje-international liet in mei weten dat hij voor zijn gevoel nog jaren bij PSV zou kunnen werken, maar dat er op een gegeven moment ook een andere club kan komen. "Ik denk pas na over dingen als ze op mijn pad komen. Is dit het juiste moment, is het de juiste club?", zei hij toen.

Update 21.22: PSV weet niets over mogelijke interesse van Fenerbahçe in Cocu. Volgens het Eindhovens Dagblad zou het PSV-bestuur allang zijn ingelicht door Cocu, wanneer deze daadwerkelijk benaderd zou zijn door de Turkse grootmacht.