'Van Ginkel kan wellicht transfer maken; ook voor Mount is PSV ideale stap'

'Van Ginkel kan wellicht transfer maken; ook voor Mount is PSV ideale stap'

Gepubliceerd: zaterdag 16 juni 2018 om 07:08za 16-06-2018 om 07:08

John de Jong en Mark van Bommel – met in zijn kielzog mogelijk schoonvader Bert van Marwijk – moeten als technisch manager en hoofdtrainer een nieuwe fase bij PSV in gang zetten. Op de achtergrond heeft de club de voetbaltechnische steun van commissaris Frank Arnesen.

Dankzij zijn verleden bij Chelsea heeft Arnesen warme banden met Marina Granovskaia, de topvrouw die namens miljardair en eigenaar Roman Abramovich de Premier League-topclub runt. Dat betekent ook een rechtstreekse lijn om spelers naar Eindhoven te halen, meldt De Telegraaf.

Ook voor Chelsea is het interessant om toptalenten bij PSV te stallen, zodat ze komend seizoen ervaring op kunnen doen in de Champions League. Voor een speler als Mason Mount zou PSV een ideale volgende halte kunnen zijn, schrijft de ochtendkrant. Ook Marco van Ginkel kan wellicht een definitieve transfer maken.

De middenvelder werd het afgelopen seizoen al gehuurd van de Londenaren. Als aanvoerder had hij een belangrijk aandeel in de landstitel. Eerder werd nog gemeld dat zijn prijskaartje ruim tien miljoen euro bedraagt.

Lees ook'Cocu bereikt principe-akkoord; Van Bommel neemt stokje over bij PSV'

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws