Heftig nieuws: De Kogel ernstig gewond na auto-ongeluk op Malta

Heftig nieuws: De Kogel ernstig gewond na auto-ongeluk op Malta

Gepubliceerd: maandag 18 juni 2018 om 11:40ma 18-06-2018 om 11:40

Leon de Kogel is afgelopen week ernstig gewond geraakt bij een auto-ongeluk op Malta. Het Algemeen Dagblad en Voetbal International melden dat maandag. De voormalig spits van FC Utrecht en Go Ahead Eagles ligt inmiddels in een ziekenhuis in Utrecht. Daar wachten hem 'enkele operaties'. 

De 26-jarige De Kogel staat sinds januari 2018 onder contract bij Spaanse UE Cornellà. Wat er vorige week precies gebeurd is op Malta, wordt momenteel onderzocht door lokale autoriteiten. Duidelijk is volgens het AD al wel dat De Kogel zelf niet achter het stuur zat. Hij was met vrienden enkele dagen op het eiland. Te lezen valt dat het schijnbaar 'een wonder is' dat De Kogel het ongeluk heeft overleefd. Volgens de NOS zou de spits beide benen verbrijzeld hebben

De Kogel begon zijn profcarrière bij FC Utrecht. In 2010 maakte hij zijn debuut in de Domstad. Utrecht verhuurde de targetman later aan VVV-Venlo en Almere City. In 2015 maakte De Kogel de defintieve overstap naar Go Ahead Eagles. Namens die club maakte hij in het seizoen 2015/16 27 goals in de Jupiler League. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws