'Geen afspraak tussen Everton en PSV: Brands kan jacht op Lozano openen'

'Geen afspraak tussen Everton en PSV: Brands kan jacht op Lozano openen'

19-06-2018 07:55
54

Het staat Marcel Brands vrij om deze zomer op koopjesjacht te gaan in Eindhoven. In het contract van de nieuwe Director of Football van Everton staat geen clausule dat hij zijn oude club PSV met rust moet laten.

Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde The Liverpool Echo. Volgens de lokale krant maakt dat de weg vrij voor Everton om zich te melden voor Hirving Lozano. Brands haalde de Mexicaanse aanvaller vorig jaar naar PSV, waar hij in zijn debuutseizoen veel indruk maakte. In 29 Eredivisie-duels was Lozano goed voor zeventien goals en acht assists, waarmee hij PSV aan de landstitel hielp.

The Toffees lijken wel geduld te moeten betrachten, aangezien Lozano pas na het WK een beslissing neemt over zijn toekomst. Everton heeft overigens nog een ijzer in het vuur. Ook Richarlison is in beeld. Het is echter de vraag of Watford wil meewerken aan een transfer. Sinds de overstap van manager Marco Silva naar Goodison Park is de relatie tussen de twee clubs bekoeld.

Everton werd maandag al in verband gebracht met Matthijs de Ligt en Gelson Martins. De Ajax-verdediger kan tot wel zestig miljoen euro kosten.

No Poll