Update: 'Zwolle maakt gebruik van netwerk van Van 't Schip en huurt middenvelder'

Update: 'Zwolle maakt gebruik van netwerk van Van 't Schip en huurt middenvelder'

Gepubliceerd: maandag 25 juni 2018 om 12:33ma 25-06-2018 om 12:33

Het Australische FourFourTwo meldde maandag dat Ajax en AZ geïnteresseerd zijn in Daniel Arzani van Melbourne City. Datzelfde medium meldt nu dat PEC Zwolle aast op Denis Genreau, van diezelfde club.

PEC-trainer John van 't Schip kent Genreau van zijn tijd bij Melbourne City en hoopt hem nu naar de Eredivisie te halen, meldt FourFourTwo. Opvallend is dat de negentienjarige middenvelder pas vier keer zijn opwachting heeft gemaakt in het eerste elftal van de Australische club. Desondanks is Van 't Schip overtuigd.

Genreau debuteerde in 2016 voor Melbourne City. Een jaar later tekende hij een driejarig contract, tot de zomer van 2020. Genreau heeft twee interlands achter zijn naam staan voor Jong Australië. Daarin maakte hij een doelpunt. 

Van 't Schip was van 2010 tot 2012 trainer van Melbourne Heart en na een kort avontuur bij het Mexicaanse Guadalajara trainde hij vier jaar lang het eerste elftal van Melbourne City. Sinds vorige zomer staat hij aan het roer bij PEC.

Update 25/6: Volgens Voetbal International is de overgang van Dennis Genreau naar PEC Zwolle rond. De Eredivisie-club huurt de Australische middenvelder voor een seizoen van Melbourne City. 

Lees ook'Ajax en AZ mengen zich in strijd om negentienjarige WK-ganger'

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws