Update: Nijland spreekt spectaculaire transfer Van Weert tegen: 'Niet aan de orde'

Update: Nijland spreekt spectaculaire transfer Van Weert tegen: 'Niet aan de orde'

Gepubliceerd: dinsdag 19 juni 2018 om 23:33di 19-06-2018 om 23:33

Alles wijst erop dat Tom van Weert inderdaad voor een spectaculaire transfer naar Portugal staat. Dinsdag werd de spits van FC Groningen gefotografeerd op een vliegveld in Lissabon. 

Aan het begin van de middag, om 13.30 uur, kwam de 28-jarige Van Weert volgens Record per vliegtuig aan in Portugal - en dat uitgerekend op de dag dat Portugese media meldden dat de aanvaller een transfer naar Sporting Lissabon kan maken. 

Ron Jans, technisch manager van FC Groningen, reageerde in gesprek met RTV Noord inmiddels op een mogelijk vertrek van Van Weert. "Er wordt veel onzin geschreven in deze periode. Maar dit is geen klinkklare onzin. Daar wil ik het bij laten", zei hij. 

Met de komst van Mateo Cassierra lijkt FC Groningen eerder al te hebben ingespeeld op een transfer van een aanvaller. Cassierra wordt komend seizoen gehuurd van  Ajax.  

Update 23.33 uur: FC Groningen-directeur Hans Nijland spreekt tegen dat Tom van Weert voor een spectaculaire transfer naar Sporting Portugal staat. Een overgang is volgens Nijland 'niet aan de orde', meldt het Dagblad van het Noorden. Technisch manager Ron Jans zei eerder dinsdag nog dat de berichten 'geen klinklare onzin' zijn.

Poll

Is Van Weert goed genoeg voor Sporting?

(4868 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws