Update: 'Transfervrije Elbers in onderhandeling met Franse formatie'

Update: 'Transfervrije Elbers in onderhandeling met Franse formatie'

23-06-2018 21:32
12

Stanley Elbers kan Excelsior inruilen voor de Franse competitie. Ligue 2-club FC Lorient heeft de aanvaller van de Kralingers een aanbieding gedaan, meldt De Telegraaf vrijdagavond.

Elbers heeft in Frankrijk een gesprek gehad met de trainer van Lorient, Mickaël Landreau. Hij kan transfervrij de overstap maken naar de Ligue 2. Landreau hoopt dat Elbers een rol kan spelen in promotie naar de Ligue 1. Vorig seizoen liep de Franse club promotie op de laatste speeldag mis na een nederlaag bij de nummer voorlaatst. De club degradeerde een jaar eerder.

Een vertrek van Elbers zou voor Excelsior een groot gemis zijn. De aanvaller was onder trainer Mitchell van der Gaag een van de bepalende spelers en had een basisplaats. In 54 wedstrijden voor Excelsior maakte hij elf doelpunten. Elbers heeft er geen geheim van gemaakt dat hij toe is aan een nieuw avontuur.

Update 23/6 21.30 uur: Voetbal International bevestigt dat Elbers inderdaad de overstap kan maken naar Frankrijk. De 26-jarige aanvaller aast op een buitenlands avontuur en is momenteel in gesprek met Lorient. In Kralingen beschikt Elbers over een aflopend contract.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie