'Droomtransfer naar Primera Division-top lonkt voor oud-PSV'er Moreno'

'Droomtransfer naar Primera Division-top lonkt voor oud-PSV'er Moreno'

Gepubliceerd: vrijdag 22 juni 2018 om 23:31vr 22-06-2018 om 23:31

Hectór Moreno mag dromen van een toptransfer naar Atlético Madrid. De Spaanse grootmacht heeft volgens de Mexicaanse krant Record interesse in de oud-PSV'er van Real Sociedad.

Moreno werd vorig jaar zomer door AS Roma voor een klein bedrag van zes miljoen euro overgenomen van PSV, maar in Italië flopte hij volledig. Al na een half jaar en vijf optredens voor Roma vertrok hij naar Sociedad. Record schrijft dat Moreno in de eerste WK-wedstrijd van Mexico tegen Duitsland de interesse van Atlético heeft gewekt. De Spaanse topclub is voor het hart van de defensie op zoek naar een versterking. Moreno geldt als optie.

Een groot voordeel voor Atlético is dat Moreno voor een klein bedrag af te halen is bij Sociedad. Record schrijft dat de dertigjarige linkspoot voor een bedrag van rond de vijf miljoen euro overgenomen kan worden. Moreno heeft bij Sociedad nog een contract voor drie jaar. 

Een voordeel voor Moreno is dat hij de Spaanse competitie goed kent. Eerder kwam hij uit voor Espanyol. Atlético zou zijn derde Spaanse club worden. In totaal was Moreno vijf seizoenen actief in de Primera Division. Moreno speelde in Europa verder nog voor AZ.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws