'Gefrustreerde Younes dumpt zaakwaarnemer en ziet Duitsers definitief afhaken'

'Gefrustreerde Younes dumpt zaakwaarnemer en ziet Duitsers definitief afhaken'

03-07-2018 13:09
32

Waar de sportieve toekomst van Amin Younes wél ligt is nog volledig onduidelijk, maar VfL Wolfsburg wordt sowieso niet de nieuwe club van de Duitse aanvaller. Directeur Jörg Schmadtke laat dinsdag weten dat de Bundesliga-formatie is afgehaakt. 

Die Wölfe, sinds vorige week de nieuwe club van Wout Weghorst, werden door Duitse media aangewezen als kandidaat om Younes (24) over te nemen van SSC Napoli. De rechtspoot signeerde in januari een vijfjarig contract in Napels. Younes kreeg echter spijt en wil niet aan de slag bij de vice-kampioen van Italië.

Wedden

Meer odds

Voor een bedrag van circa twintig miljoen euro zou Napoli bereid zijn om Younes direct door te verkopen. Wolfsburg gaat geen poging wagen om de vijfvoudig international van Duitsland in te lijven, meldt Schmadtke dinsdag aan Sport1

Er zou sprake zijn van 'te veel obstakels' om een overstap naar Wolfsburg mogelijk te maken. De gefrustreerde Younes, die de afgelopen drie seizoenen voor Ajax speelde, heeft naar verluidt inmiddels afscheid genomen van zijn zaakwaarnemer Sedat Duraki. Binnenkort lijkt hij zich 'gewoon' te moeten melden bij Napoli. 

Lees ook: 'Napoli kan Younes-soap beëindigen met transferklapper: 20 miljoen euro'