'Cillessen volgende Nederlandse speler bij Roma: beoogde opvolger van Alisson'

'Cillessen volgende Nederlandse speler bij Roma: beoogde opvolger van Alisson'

04-07-2018 10:50
73

AS Roma denkt serieus na over het aantrekken van Jasper Cillessen nu Alisson Becker onhoudbaar lijkt te worden. Dat meldt het Spaanse Mundo Deportivo.

Volgens het Spaanse medium is er nog geen officieel bod gedaan, maar heeft Roma wel serieuze plannen om de Nederlandse goalie naar de Italiaanse hoofdstad te halen. De club houdt ernstig rekening met een vertrek van Alisson Becker, die een goede indruk maakt op het WK in Rusland, waar hij met Brazilië nog altijd hoopt beslag te leggen op de wereldtitel.

Technisch directeur Monchi is daarom al bezig met een vervanger van Alisson. Dat moet dus Cillessen worden, die het in Catalonië moet doen met optredens in de Copa del Rey, omdat hij Marc-André ter Stegen voor zich moet dulden als eerste doelman. Mocht AS Roma doelman Cillessen binnen willen halen, zal het wel diep in de buidel moeten tasten. Cillessen heeft een ontsnappingsclausule van zestig miljoen euro in zijn contract, maar eerder werd al bekend dat Barcelona een lagere vraagprijs hanteert. Barcelona zou hem nu voor zo'n 35 miljoen euro willen laten gaan.