Real Madrid reageert snel en komt via officiële kanalen met Mbappé-statement

Real Madrid reageert snel en komt via officiële kanalen met Mbappé-statement

04-07-2018 12:58
39

Real Madrid heeft woensdagmiddag via de officiële kanalen gereageerd op een transfergerucht dat eerder op de dag verscheen in diverse media. De Champions League-winnaar laat in niet te misverstane bewoordingen weten dat er géén sprake is van een transfer van Kylian Mbappé naar Spanje. 

'In de afgelopen uren is er informatie naar buiten gekomen over een deal tussen Real Madrid en PSG over Mbappé. De club wil laten weten dat deze berichten volledig onjuist zijn. Er is geen sprake van een akkoord', valt te lezen op het digitale thuis van De Koninklijke.

'Real Madrid heeft géén bod neergelegd bij PSG en betreurt het dan ook dat dit soort verhalen naar buiten komt. De informatie is ook niet gecheckt bij de betrokken partijen.' Het is opvallend te noemen dat Real het nodig vindt om een statement naar buiten te brengen over Mbappé. Vrijwel dagelijks is er sprake van transfergeruchten rondom de Spaanse grootmacht. 

Het verhaal over de negentienjarige Mbappé ontstond nadat deze week in Italiaanse en Spaanse media melding werd gemaakt van een mogelijk vertrek van Cristiano Ronaldo. De 33-jarige superster zou bezig zijn met een transfer naar Juventus