Buitenspel: Oranje-ster Martens lijkt setje te zijn met doelman van Ajax

4 juli om 14:10

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Martens en Van Leer lijken een setje
Op social media wemelt het sinds dinsdag van de geruchten over Lieke Martens en Benjamin van Leer. De voetbalster van FC Barcelona en de reservekeeper van Ajax zouden een stelletje zijn. 

Martens, Oranje-vedette en vorig jaar verkozen tot Beste Voetbalster ter wereld, was onlangs aandachtig toeschouwer langs de lijn toen Ajax de oefencampagne opende met een oefenwedstrijd tegen VVSB. Dinsdag bleek op Instagram dat Martens (25) en Van Leer (26) beiden van de zon aan het genieten waren op hetzelfde balkon.

Reden genoeg voor fans en voetbalvolgers om te speculeren over het feit dat de twee inmiddels een stelletje zijn. Dat is overigens nog niet bevestigd. 

Martens maakte in 2017 de overstap van het Zweedse FC Rosengård naar Barcelona. Met de Oranje-dames werd ze een jaar geleden Europees kampioen in eigen land. Van Leer verkaste vorige zomer van Roda JC naar Ajax. Daar is hij tweede doelman achter André Onana.