'Het zou fantastisch zijn als Ronaldo naar Juventus komt, maar ben hier op het WK'

4 juli om 16:08

De geruchten dat Juventus op het punt staat om Cristiano Ronaldo binnen te halen, hebben ook spelers bereikt die nog actief zijn op het WK. Zo ook Blaise Matuidi, speler van Juventus en met Frankrijk nog altijd in de race voor de wereldtitel.

Vooruitblikkend op de kwartfinale tegen Uruguay van aankomende vrijdag liet Matuidi zich verleiden iets over de geruchten te zeggen. "Tuurlijk heb ik de berichten gehoord, maar voor nu is het nog maar een gerucht. Ik zal niet liegen, het zou fantastisch zijn om een van de beste spelers in de wereld bij Juventus te hebben. Het zou geweldig zijn voor de clubs en de spelers.", zo tekenen buitenlandse media op uit de mond van de middenvelder.

Matuidi wil de focus echter leggen op het WK. "Ik ben hier nu met de Franse nationale ploeg en we hebben wel wat anders aan ons hoofd." De middenvelder kan zelf overigens niet meedoen in de kwartfinale tegen Uruguay wegens een schorsing.

Volgens eerdere berichten is Ronaldo er persoonlijk al uit met Juventus. De Oude Dame zou 120 miljoen euro betalen aan Real Madrid.