'Als AZ een goed bod doet, vrees ik dat we die lange na één jaartje kwijtraken'

'Als AZ een goed bod doet, vrees ik dat we die lange na één jaartje kwijtraken'

Gepubliceerd: woensdag 4 juli 2018 om 21:56wo 04-07-2018 om 21:56

ADO Den Haag-trainer Fons Groenendijk houdt rekening met een vertrek van Björn Johnsen. AZ heeft het oog laten vallen op de Noorse spits van ADO.

"Ja, ik hou er toch wel rekening mee", antwoordt Groenendijk in gesprek met Omroep West. ADO en AZ zouden al in gesprek zijn over Johnsen. "Het is wel duidelijk dat er heel veel belangstelling is voor hem en dat het moeilijk wordt voor ADO om hem te houden."

De ADO-trainer refereert aan de bedragen die AZ kan betalen. "Ik denk aan Vincent Janssen, Markus Henriksen, Wout Weghorst en misschien ook nog Alireza Jahanbakhsh... Dan weet je dat zo'n club voldoende middelen heeft om een goed bod uit te brengen. Als dat gebeurt, dan vrees ik dat we die lange na één jaartje kwijtraken."

Groenendijk weet niet of AZ een bod heeft neergelegd in Den Haag. "Daar bemoei ik me nooit zo mee. Ik heb in elk geval tegen hem gezegd dat hij onderdeel is van onze plannen. We vinden hem heel belangrijk in het huidige ADO, dus we zullen hem niet zomaar de deur uit laten lopen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet ADO Johnsen verkopen?

Ja
78%
Nee
22%
(3028 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws