Update: Balotelli wordt gekeurd en gaat voor twee jaar tekenen bij nieuwe club

Update: Balotelli wordt gekeurd en gaat voor twee jaar tekenen bij nieuwe club

08-07-2018 17:07
63

Mario Balotelli staat op het punt om een contract te tekenen bij Olympique Marseille. Hij kan daar een recordsalaris gaan verdienen.

Dat meldt het Franse Nice Matin. De aanvaller stond de afgelopen twee seizoenen bij Nice onder contract. Eerder gaf de Italiaan al aan toe te zijn aan een nieuwe uitdaging en het feit dat hij op 2 juli niet op kwam dagen bij de eerste training van Nice maakt een transfer nog waarschijnlijker.

Balotelli kan in Marseille een recordsalaris gaan verdienen. Club en speler zouden overeenstemming hebben bereikt over een salaris van 600.000 euro per maand, wat neerkomt op 7,2 miljoen euro per jaar. Olympique keerde een speler nog nooit zoveel salaris uit. Overigens had Super Mario nog meer kunnen verdienen. Volgens Sky Sport Italia heeft hij een aanbod uit China afgeslagen. Daar had hij een slordige dertig miljoen euro per jaar kunnen verdienen. Balotelli wil echter in Europa blijven.

Update 08/07: Franse media weten het nu zeker: Super Mario gaat inderdaad aan de slag in Marseille. Zondag is de Italiaanse aanvaller gesignaleerd op het trainingscomplex van L'OM. Balotelli gaat een contract tot medio 2020 signeren bij zijn nieuwe club.