Zaakwaarnemer Janssen verwerpt PSV-geruchten: 'Volgens mij speelt De Jong daar'

5 juli om 20:33

Van een transfer van Vincent Janssen naar PSV is momenteel geen sprake, laat zijn zaakwaarnemer Louis Laros weten aan Voetbal International. De Brabantse spits werd het afgelopen seizoen door Tottenham Hotspur verhuurd aan Fenerbahçe, maar weet nog niet waar hij volgend seizoen speelt.

Janssen sluit voorlopig aan in Londen, vertelt de belangenbehartiger. PSV zou Janssen zien als de ideale opvolger van de mogelijk vertrekkende Luuk de Jong, maar Laros benadrukt dat er op dit moment geen concrete interesse is. "Volgens mij speelt Luuk de Jong nog gewoon bij PSV, dus het zijn allemaal speculaties. Op dit moment is dat helemaal niet aan de orde", vertelt Laros aan VI.

Fenerbahçe lijkt van plan om Janssen opnieuw te huren, maar de spits lijkt eerst voor zijn kans bij Tottenham te willen gaan. "Eigenlijk heeft de club alleen Harry Kane en Fernando Llorente, dus misschien krijgt Vincent wel een nieuwe kans", stelt de zaakwaarnemer. Het kamp-Janssen weet nog niet wat Tottenham met de voormalige Eredivisie-topscorer van plan is. "Het liefst zou hij een volle voorbereiding meedraaien bij de club waar hij komend seizoen gaat spelen, maar de bal ligt bij Tottenham."

Lees ook: 'Serieuze interesse uit Azië voor De Jong; Janssen topkandidaat in Eindhoven'