FOX Sports plukt 'opvolger' Hélène Hendriks weg bij Ajax: "Een natuurtalent"

6 juli om 15:52

FOX Sports heeft Fresia Cousino Arias weten te strikken. De 27-jarige presentatrice komt over van Ajax en volgt naar alle waarschijnlijkheid Hélène Hendriks op, die naar Veronica is vertrokken, zo werd vorige maand bekend.

Cousino Arias staat komend seizoen voor FOX langs de lijn om live verslag te doen, reportages te maken en FOX Sports Vandaag te presenteren. Eerder was ze onder meer voetbalreporter voor RTL 7, presentatrice van Ajax TV en stond ze bij wedstrijden voor de KNVB Beker langs de lijn namens Veronica.

Rob Labree, Director of Programming en Production bij FOX Sports, is verheugd met de komst van Cousino Arias. "Fresia is een natuurtalent in de omgang met spelers en trainers en ik kijk ernaar uit om haar langs het veld te zien als de bal weer gaat rollen", vertelt hij op de site van FOX.

Cousino Arias: "FOX Sports heeft een ongeëvenaard sportaanbod, met daarin natuurlijk het Nederlandse voetbal. Ik vind het een eer om onderdeel van het team te worden en kan niet wachten om met iedereen bij FOX Sports aan de slag te gaan."