'Lazio druk op zoek naar opvolger De Vrij: twee Nederlanders in beeld'

6 juli om 17:28

Sven van Beek is in beeld om Stefan de Vrij op te volgen bij SS Lazio. Dat meldt Corriere dello Sport in Italië. Ook oud-Ajacied Stefano Denswil (Club Brugge) wordt genoemd.

Lazio zag De Vrij transfervrij vertrekken naar Internazionale, waar hij een vijfjarig contract signeerde. In de zoektocht naar een vervanger is de Italiaanse club naar verluidt dus uitgekomen bij twee Nederlanders. Naast Van Beek en Denswil worden ook Caleta Car (Red Bull Salzburg), Marcos Sinesi (San Lorenzo de Almagrao) en Diego Reyes (FC Porto) genoemd.

Van Beek en Denswil worden allebei al een tijdje aan buitenlandse transfer gelinkt. Van Beek had twee seizoenen geleden de kans om de overstap te maken naar AS Monaco, maar de Franse club zag plots van zijn komst af. Denswil presteert goed in België en wordt vooral gelinkt aan clubs uit Engeland. Hoe concreet dat momenteel is, is de vraag.

Van Beek staat op het punt om zijn zevende seizoen in te gaan bij Feyenoord. Denswil zijn vijfde bij Club Brugge. Hij kwam in 2014 over van Ajax.