Stegeman haalt nog een speler op bij Heracles: 'echte sterkhouder' voor Go Ahead

6 juli om 20:07

Go Ahead Eagles heeft zich versterkt met Jaroslav Navrátil. In navolging van Roland Baas volgt de 26-jarige vleugelaanvaller trainer John Stegeman naar de Adelaarshorst. Hij tekent, onder voorbehoud van de medische keuring, voor twee jaar.

Volgens Go Ahead waren er meer kapers op de kust voor Navrátil, die zijn contract bij Heracles Almelo zag aflopen. Hij koos bewust voor Deventer. "Eigenlijk zijn daar drie hoofdredenen voor: ik ken de trainer, ik ken de club en ik ken een aantal jongens, zoals Jeroen Veldmate, Gino Bosz en Roland Baas. Stuk voor stuk ambitieuze spelers die ook niet voor niets voor Go Ahead Eagles kozen."

De Tsjech roemt de sfeer bij Go Ahead. "Ik denk dat de Adelaarshorst de ideale plek is om plezier te hebben in het voetbal. Dat is ook mijn grootste doel voor komend seizoen. En ik heb pas echt plezier als we veel winnen, haha." Het voorbije seizoen kwam Navrátil elf keer in actie voor Heracles, waarvan vier keer als basisspeler.

Technisch manager Paul Bosvelt is blij met de komst van Navrátil. "Het is heel gaaf dat we Navrátil nu binnen hebben. We waren op zoek naar versterking op de rechtsbuitenpositie en hebben nu voor die plek een echte sterkhouder gehaald."