'PSV mag hopen op enorme transfersom van 68 miljoen door interesse van United'

6 juli om 20:47

Manchester United kan deze zomer wel eens de interesse in Hirving Lozano nieuw leven inblazen, maar dat drijft de prijs meteen huizenhoog op. Dat stelt financieel voetbalexpert Kieran Maguire in gesprek met The Daily Star.

Maguire, wiens expertise regelmatig wordt ingeschakeld door de BBC en Sky Sports, zit volgens de boulevardkrant dicht op het vuur. Naast United werd eerder al Arsenal aan de aanvaller van PSV en Mexico gelinkt. Maguire denkt dat de Eindhovenaren gaan profiteren van de interesse van de Premier League-grootmachten.

"Realistisch gezien kun je tien tot vijftien miljoen pond (11,2 tot 17 miljoen euro, red.) aan de prijs toevoegen, aangezien United diepe zakken heeft. Tel daar zijn goede WK-prestaties bij op en je hoeft alleen maar te kijken naar wat er met James Rodriguez gebeurde tijdens het vorige WK. Dan kom je snel uit op vijftig tot zestig miljoen pond (56 tot 68 miljoen euro, red.)", aldus Maguire.

Lozano maakte indruk tijdens het WK in Rusland met onder meer zijn treffer tegen Duitsland. Hij werd door diverse media ook al in verband gebracht met FC Barcelona en Manchester City. Die clubs worden in het stuk van The Daily Star niet genoemd.