'Champions League lonkt voor gewilde Hateboer na miljoenenbod uit Spanje'

7 juli om 14:42

Valencia wil de Champions League in met Hans Hateboer. Dat meldt Voetbal International. De vleugelverdediger van Atalanta Bergamo zou openstaan voor de Spaanse topclub.

Valencia eindigde afgelopen seizoen op de vierde plaats in de Primera División en plaatste zich daardoor voor de groepsfase van de Champions League. Geoffrey Kondogbia en Mouctar Diakhaby maakten deze zomer al de overstap naar het Mestalla - en het is mogelijk dat Hateboer de derde topaankoop wordt.

De Spanjaarden hebben volgens VI, dat zich baseert op goed ingevoerde bronnen, een miljoenenbod gedaan op Hateboer. De Oranje-international uit het Groningse Beerta zou zelf wel oren hebben naar een transfer, maar Atalanta lijkt vooralsnog alle medewerking te weigeren.

Hateboer werd al eerder genoemd in het geruchtencircuit. Borussia Dortmund en AC Milan zouden een oogje hebben op de oud-speler van FC Groningen. Hateboer is deze week bij Atalanta begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen en doet volgens VI zijn werk in afwachting van verdere ontwikkelingen.