Gio belt met dood bedreigde Feyenoorder: 'Heb daar zelf ook ervaring mee gehad'

Gio belt met dood bedreigde Feyenoorder: 'Heb daar zelf ook ervaring mee gehad'

09-07-2018 07:54
38

Nicolai Jörgensen kreeg na een mislukt WK een keiharde trap na van enkele Deense fans. De spits werd op internet met de dood bedreigd vanwege zijn misser in de penaltyserie tegen Kroatië. Feyenoord-coach Giovanni van Bronckhorst belde hem direct op.

"Ik heb Nico gebeld, met name over hoe hij zich voelde, dat is het allerbelangrijkste", zegt Van Bronckhorst in De Telegraaf. "Het is nooit leuk om te worden uitgeschakeld op een groot toernooi, maar er is rond hem persoonlijk natuurlijk een hoop gebeurd na de wedstrijd. Hij voelde zich naar omstandigheden wel oké, was daar heel nuchter over."

Wedden

Meer odds

"Het is iets dat zich met name op social media afspeelt", vervolgt Van Bronckhorst. "Ik heb daar zelf ook ervaring mee gehad, helaas (Van Bronckhorst en zijn gezin werden begin dit jaar ernstig bedreigd, red.)." Het was voor Jörgensen een extra dreun. Waar hij hoopte een transfer te verdienen, kon de spits geen indruk maken op het WK. Het is de vraag of hij deze zomer nog vertrekt uit Rotterdam.

Voor Feyenoord is de noodzaak om hem te verkopen er helemaal niet, schrijft De Telegraaf. De club is blij met de Deen, die heel moeilijk te vervangen lijkt. Het is desondanks de vraag wat Jörgensen zelf wil.