Update: VVV ziet Hazard tot spijt van Steijn vertrekken: 'Aanbieding uit Spanje'

Update: VVV ziet Hazard tot spijt van Steijn vertrekken: 'Aanbieding uit Spanje'

13-07-2018 17:47
43

Terwijl zijn broertjes zich opmaken voor de halve finale van het WK met België, staat Kylian Hazard ook voor een belangrijke periode in zijn carrière. De middenvelder hoopt zelf een contract te kunnen versieren bij VVV-Venlo.

De op één na jongste van de vier Hazard-broertjes kon bij Zulte Waregem, Ujpest en Chelsea U23 nooit helemaal doorbreken. In Nederland hoopt hij bij VVV-Venlo zijn carrière helemaal te kunnen starten. Hij hoopt er snel een contract te kunnen signeren.

"Ik hoop hier weer wat aan spelen toe te komen. Op dit moment in mijn carrière ben ik op zoek naar zo'n type club. Het Nederlandse voetbal moet me ook wel afgaan. Ze spelen snel en in kleine ruimtes. Daar hou ik van", zegt hij aan Het Laatste Nieuws.

Vorig seizoen kwam de 22-jarige middenvelder nog uit voor Chelsea U23. Daar kwam hij amper twaalf keer aan de bak.

Update 13/7, 17.47 uur: Kylian Hazard zal niet voor VVV gaan spelen. De Belg heeft een aanbieding van een Spaanse club op zak. "Ik vond Kylian zeker een goede speler, maar hij zal niet met ons op trainingskamp mee gaan volgende week. Hij heeft een aanbieding van een Spaanse club op zak die hem wil kopen", zegt VVV-coach Maurice Steijn tegen de Limburger.