Natuurlijk zie ik dat zitten. Een extra jaar PSV is zeker een mogelijkheid

"Natuurlijk zie ik dat zitten. Een extra jaar PSV is zeker een mogelijkheid"

11-07-2018 07:20
14

Een vertrek bij PSV is deze zomer absoluut geen must voor Gastón Pereiro. Dat zegt de Uruguayaanse stilist woensdag in gesprek met het Eindhovens Dagblad. 

Onder de nieuwe trainer Mark van Bommel is PSV momenteel keihard aan het trainen tijdens het trainingskamp in Zwitserland. Het is even wennen voor Pereiro en zijn ploeggenoten. "Onder een andere coach verandert altijd een aantal dingen en dat is nu ook wel te merken bij de eerste trainingen van het nieuwe seizoen. Dat is ook goed. Ik heb vertrouwen in de aanpak en heb ook al met de trainer gesproken", zegt hij.

De linkspoot lijkt in het PSV van Van Bommel in aanmerking te komen voor de 10-positie. Dat is een plek die zijn voorkeur heeft. "Natuurlijk zie ik dat zitten. Een extra jaar PSV is zeker een mogelijkheid voor mij, omdat mijn contract nog twee seizoenen doorloopt en ik het hier ook naar mijn zin heb."

"Het kan nationaal en internationaal voor ons een heel interessant jaar worden, al blijft het nog even afwachten wat er op de transfermarkt gebeurt."

Lees ook: Leegloop in Eindhoven: zó gaat PSV 2.0 er onder Van Bommel uitzien