'Kassa rinkelt: Juventus verkoopt iedere minuut een shirt van Ronaldo'

'Kassa rinkelt: Juventus verkoopt iedere minuut een shirt van Ronaldo'

Gepubliceerd: woensdag 11 juli 2018 om 18:01wo 11-07-2018 om 18:01

Juventus heeft diep in de buidel moeten tasten om de komst van Cristiano Ronaldo mogelijk te maken, maar de megatransfer werpt nu al zijn vruchten af. Gemiddeld wordt er iedere minuut een Juventus-shirt met de naam van Ronaldo verkocht in Italië.

Dat schrijft TuttoJuve. Er staan gigantische rijen voor de fanshop van Juventus omdat de webshop is gecrasht nadat het shirt in de verkoop is gegaan. Supporters wilden niet wachten tot het technische probleem is opgelost en zijn massaal afgereisd naar de fanshop in Milaan, waar een vestiging is, om zo snel mogelijk aan een shirt te komen. Inmiddels werkt de webshop weer.

Dat Ronaldo populair is bij de aanhang van Juventus, blijkt wel uit het feit dat De Oude Dame gemiddeld iedere minuut een shirt verkoopt in de winkel in Milaan. Fans moeten diep in de buidel tasten voor een shirt. Het goedkoopste exemplaar is 55 euro en de duurste zelfs 130 euro. Dat heeft met maten te maken.

Juventus betaalt ruim honderd miljoen euro aan Real Madrid voor de transfer van Ronaldo. De deal is dinsdag officieel gemaakt door beide partijen. In Turijn gaat Ronaldo dertig miljoen euro per seizoen verdienen.

Lees ook'Fiscusprobleem' reden achter monsterdeal Ronaldo: 'Hij is klaar met Spanje'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws