'West Ham United is nog lang niet klaar en biedt twintig miljoen op ex-PSV'er'

'West Ham United is nog lang niet klaar en biedt twintig miljoen op ex-PSV'er'

15-07-2018 09:51
14

Voormalig PSV'er Marcelo gaat mogelijk in de Premier League voetballen. West Ham United heeft zich bij Olympique Lyon gemeld voor de 31-jarige centrale verdediger uit Brazilië, maar de Fransen hebben een eerste aanbieding terzijde geschoven.

Volgens The Daily Mail hebben The Hammers twintig miljoen euro over voor Marcelo. De club van Memphis Depay en Kenny Tete lijkt echter pas zaken te willlen doen als er een bedrag van minstens 22,6 miljoen euro op tafel komt. De Londenaren legden onlangs de aan Ajax gelinkte Paraguayaan Fabián Balbuena vast, maar zijn op zoek naar nóg een centrale verdediger.

West Ham United is deze zomer al bijzonder actief geweest op de transfermarkt. Naast Balbuena werden Andriy Yarmolenko, Issa Diop en Lukas Fabianski voor in totaal 57 miljoen euro vastgelegd. Ook de transfervrije Jack Wilshere en Ryan Fredericks hebben zich inmiddels verbonden aan de nummer dertien van de afgelopen Premier League-jaargang. Felipe Anderson van SS Lazio moet bovendien de nieuwe recordaankoop van The Hammers worden.