'Knipoog-Kroaat heeft clubs voor het uitkiezen na WK: vijf opties voor stopper'

'Knipoog-Kroaat heeft clubs voor het uitkiezen na WK: vijf opties voor stopper'

15-07-2018 10:16
33

Domagoj Vida heeft na het WK de clubs voor het uitkiezen. De Kroatische verdediger van Besiktas geniet belangstelling van clubs uit de Premier League en de Primera Division.

Dat schrijven Engelse en Turkse media dit weekend. De Turkse media weten om welke clubs het gaat. Naar verluidt hebben Liverpool, Everton, Leicester City, Sevilla en Atlético Madrid belangstelling.

Everton is een van de clubs die een bod gedaan heeft op Vida, maar de club heeft vooralsnog nul op het rekest gekregen. Marcel Brands bood 25 miljoen euro, maar de Turken houden vast aan veertig miljoen, schrijft Fanatik. Everton bood in eerste instantie veertien miljoen, maar kon niets anders dan het bod verhogen.

Het blijft niet bij interesse uit Engeland voor Vida, die beter beter bekend staat als de knipoog-Kroaat. Naast belangstelling van Liverpool, Everton en Leicester kan de verdediger (29) ook rekenen op belangstelling uit Spanje. Sevilla en Atlético zouden hem nadrukkelijk volgen. Vida staat op het punt om zijn tweede seizoen in te gaan bij Besiktas. Hij kwam vijf keer in actie voor Kroatië op het WK in Rusland.