'FC Twente gaat als de bliksem en hoopt op Reis, AZ-duo en Sevilla-spelers'

'FC Twente gaat als de bliksem en hoopt op Reis, AZ-duo en Sevilla-spelers'

18-07-2018 06:57
283

FC Twente is achter de schermen bezig met de komst van nieuwe spelers. Na een akkoord over financieel herstel kan er geïnvesteerd worden in de spelersselectie.

Dinsdagavond laat werd bekend dat Twente en de gemeente Enschede een akkoord hebben bereikt over een financieel reddingsplan, waardoor de Tukkers niet failliet gaan en een miljoeneninjectie krijgen. Er is zelfs geld voor nieuwe spelers en dat geld wordt goed benut. Twente contracteerde Xandro Schenk al, maar daar blijft het niet bij.

Voor Jonathan Reis ligt volgens De Telegraaf een tweejarig contract klaar. Reis werd vorige week gelinkt aan Twente en gaf zelf aan open te staan voor een terugkeer naar Nederland. De Braziliaanse aanvaller speelde in Nederland voor PSV en Vitesse en is een bekende van technisch directeur Ted van Leeuwen.

Naast Reis hoopt Twente op de komst van Rens van Eijden. De verdediger van AZ zit naar verluidt al een aantal weken in de wachtkamer, maar lijkt zich spoedig speler van Twente te mogen noemen. De Tukkers hopen ook op Ben Rienstra, een andere AZ'er. Proefspeler Chris David, die onlangs nog onder contract stond bij FC Utrecht, mag eveneens hopen op een avontuur in Enschede. Van Leeuwen hoopt tevens wat spelers van Sevilla te kunnen halen.

No Poll