Oud-PSV'er Reis lijkt op weg naar Nederland: Er wordt nog steeds onderhandeld

Oud-PSV'er Reis lijkt op weg naar Nederland: "Er wordt nog steeds onderhandeld"

13-07-2018 20:40
73

Jonathan Reis wil dolgraag terugkeren naar Nederland. De oud-PSV'er wordt in verband gebracht met een transfer naar FC Twente, dat serieus geïnteresseerd zou zijn in de aanvaller.

De Braziliaan speelt nu nog in de Japanse competitie, maar staat open voor een rentree in Nederland. Twente zou achter de schermen bezig zijn met de komst van Reis. "Ik heb gehoord dat er een mogelijkheid is om terug te keren naar Nederland", onthult Reis (29) tegen Twente Insite.

"FC Twente is nog steeds een geweldige club en ik hoef er geen twee keer over na te denken of ik wel voor FC Twente wil spelen." Een terugkeer in Nederland lijkt dus serieus in de maak. "Er wordt nog steeds onderhandeld", geeft Reis toe.

Reis is bekend geworden door zijn avontuur bij PSV. Tijdens zijn Eindhovense periode werd hij betrapt op het gebruik van cocaïne en ook zat hij dronken achter het stuur. Even later liep hij een zware blessure op, waar hij van wist te herstellen.

Reis werd daarna transfervrij opgepikt door Vitesse, waar Ted van Leeuwen toentertijd de technisch directeur was. Van Leeuwen is sinds kort opnieuw de technisch directeur van Twente. Reis werkte bij Vitesse ook samen met Fred Rutten, die nu lid is van de raad van commissarissen van de Tukkers. Reis speelt nu al drie jaar bij Consadole Sapporo in Japan.