Seuntjens gecensureerd door Telegraaf na zeperd in Kazakhstan: Dit is gewoon ...

Seuntjens gecensureerd door Telegraaf na zeperd in Kazakhstan: "Dit is gewoon ..."

Gepubliceerd: vrijdag 27 juli 2018 om 08:14vr 27-07-2018 om 08:14

Het Europese avontuur van AZ dreigt dit seizoen al na twee wedstrijden ten einde te komen. De Alkmaarders zakten donderdagavond tegen Kairat Almaty door de ondergrens en verlieten Kazakhstan met een 2-0 nederlaag.

Het betekent dat AZ tijdens de return met een beetje pech vier keer moet scoren om uitzicht te houden op de derde voorronde van de Europa League. "Een drama is een groot woord, maar dit is niet bepaald een goede uitgangspositie", stelt middenvelder Mats Seuntjens in gesprek met De Telegraaf. "Als je het op 1-0 houdt of zelfs nog 1-1 maakt, ga je met een lekker gevoel naar huis. Dit is gewoon ...", wordt Seuntjens gecensureerd door de ochtendkrant.

Volgens de geboren Bredanaar zijn er weinig harde woorden gevallen in Kazakhstan. "Daar is de trainer (John van den Brom, red.) niet zo van. Hij zegt wel duidelijk waar het op staat, ook na deze nederlaag, maar scheldt mensen niet verrot." AZ mag op donderdag 2 augustus in het eigen AFAS Stadion proberen om de zeperd in Alma-Ata ongedaan te maken. "Donderdag zullen we er staan", verzekert Seuntjens.

Lees ook: AZ beleeft dramatische avond in Kazachstan, knappe comeback Vitesse biedt kansen

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat AZ alsnog door ten koste van Kairat Almaty?

Ja
43%
Nee
57%
(863 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws