'Brands slaat voor de tweede keer toe: Barça-verdediger beëindigt oefentournee'

'Brands slaat voor de tweede keer toe: Barça-verdediger beëindigt oefentournee'

Gepubliceerd: vrijdag 27 juli 2018 om 22:38vr 27-07-2018 om 22:38

Marcel Brands is volgens berichtgeving uit zowel Engeland als Spanje dichtbij zijn tweede transfersucces als Everton-directeur. De Brabander haalde onlangs Richarlison naar Goodison Park en lijkt nu ook Lucas Digne binnen te hebben. 

Volgens The Telegraph heeft de Franse linksback, momenteel nog onder contract bij FC Barcelona, zelfs al getekend bij The Toffees. Eerder op de vrijdagavond meldde Mundo Deportivo al dat Digne de Amerikaanse oefentournee met FC Barcelona voortijdig afbreekt om bij Everton aan de slag te gaan. De 25-jarige Fransman zou al afscheid hebben genomen van zijn collega's. MD verwacht dat beide clubs maandag of dinsdag wereldkundig gaan maken.

Brands lijkt echter nog lang niet klaar op de transfermarkt. Everton-manager Marcos Silva liet onlangs weten dat hij voor het einde van de deadline vier à vijf nieuwe spelers hoopt te begroeten. Yerry Mina is nadrukkelijk in beeld om samen met Digne over te komen van Barcelona. Brands zou onlangs al naar Catalonië zijn afgereisd om te onderhandelen over de twee verdedigers.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws