Veel interesse voor bekritiseerde ADO-aanvaller: Dat is iets wat ik niet snap

Veel interesse voor bekritiseerde ADO-aanvaller: "Dat is iets wat ik niet snap"

Gepubliceerd: zaterdag 28 juli 2018 om 16:48za 28-07-2018 om 16:48

Sheraldo Becker kan rekenen op belangstelling van diverse clubs. Dat vertelt Jeffrey van As, technisch manager van ADO Den Haag, voor de camera van Omroep West. Van As is enthousiast over de speler en begrijpt dan ook niet dat de relatie tussen Becker en de achterban van ADO ogenschijnlijk moeizaam is. 

"Sheraldo is een speler waar veel naar geïnformeerd wordt. Hij ligt in Den Haag nog wel eens onder vuur. Dat is iets wat ik niet snap. Ik begrijp niet waarom hij soms onheus bejegend wordt vanaf de tribunes. Dat verdient een speler van ADO niet", aldus Van As.

"Sheraldo doet echt altijd zijn best en het feit dat er zoveel clubs en makelaars naar zijn status vragen, betekent dat hij een talenvolle voetballer is. Natuurlijk doet hij soms weleens iets verkeerd... Maar het is een goede speler met een goed hart."

Het contract van de 23-jarige vleugelspeler loopt over één jaar af. Of dat betekent dat ADO mee wil werken aan een verkoop? "We zijn aan het onderzoeken om langer met elkaar door te gaan. Hij is nog niet klaar voor een stap vooruit. Het beste is als hij hier nog een aantal jaar blijft om een goede voetballer te worden."

Lees ook: Kishna aast op sportieve revanche en hoopt op terugkeer: "Doodzonde"

Poll

Heeft Becker de potentie om in de top van Nederland te slagen?

(689 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws