ADO-aanvaller wil hogerop: 'Een club uit de top-drie zou ik niet weigeren'

ADO-aanvaller wil hogerop: 'Een club uit de top-drie zou ik niet weigeren'

Gepubliceerd: zaterdag 28 juli 2018 om 22:46za 28-07-2018 om 22:46

ADO Den Haag-aanvaller Sheraldo Becker zou deze zomer graag een stap hogerop willen maken. Dat zegt hij voor de camera van Omroep West. Een nieuw contract bij zijn huidige club behoort overigens ook tot de mogelijkheden. 

De huidige verbintenis van Becker (23) loopt in 2019 af. Technisch manager Jeffrey van As gaf reeds aan dat de club het contract van de oud-Ajacied graag wil openbreken. "Ik heb het daar met mijn zaakwaarnemer over. Alles moet wel juist zijn", aldus Becker in gesprek met Omroep West. 

"Wie weet. Ik zou wel willen blijven, dus dan moeten we erover praten. Maar ja: je weet nooit hoe het kan gaan", voegt hij daar direct aan toe. Aan het einde van het afgelopen seizoen maakte Becker er al geen geheim van dat zijn ambities hoger reiken dan ADO. Hij denkt zelfs dat het wellicht tijd is voor een stap hogerop.

"Ik denk nog steeds hetzelfde. Als er een club komt uit de Nederlandse top-drie, dan zou ik dat niet weigeren. Dat zou ik niet doen. Als ADO wil verlengen, dan moeten we praten. (...) Ze willen hier dat ik zo snel mogelij verleng. We zien wel hoe het gaat lopen."

Lees ook: Veel interesse voor bekritiseerde ADO-aanvaller: "Dat is iets wat ik niet snap"

Poll

Is Becker goed genoeg voor PSV, Ajax of Feyenoord?

(1385 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws