'Barcelona moet 'mini-crisis' managen: grote ontevredenheid door Malcom-transfer'

'Barcelona moet 'mini-crisis' managen: grote ontevredenheid door Malcom-transfer'

29-07-2018 23:50
44

Ousmane Dembélé is niet blij met de transfer van Malcom naar FC Barcelona. Met Malcom heeft de Spaanse grootmacht een concurrent van de Fransman in huis gehaald. Het kamp van Dembélé heeft bij de directie van Barcelona om opheldering gevraagd.

Dat schrijft de Spaanse krant Sport. Doordat Dembélé zich vorig seizoen niet in de basis heeft weten te knokken in Camp Nou, zijn er na de transfer van Malcom extra alarmbellen afgegaan. De entourage van de Fransman heeft bij de Barcelona-directie om duidelijkheid gevraagd en aangegeven niet blij te zijn met de miljoenentransfer van Malcom, omdat het nu zeer onzeker is of Dembélé nog wel toekomst heeft bij de club.

Barcelona heeft Dembélé gerustgesteld door te zeggen dat de club vertrouwen in hem heeft, maar dat lijkt geen indruk te hebben gemaakt. Ook als Dembélé het nieuwe seizoen vanaf de bank begint, moet hij blijven. Barcelona is niet van plan om hem al na een jaar van de hand te doen, nadat er vorig jaar zomer ruim honderd miljoen euro voor hem is betaald. 

De zaakwaarnemer van Dembélé spreekt komende week opnieuw met de directie van Barcelona. De club stelt alles in het werk om de 'mini-crisis', zoals Sport het noemt, in de kiem te smoren. Barça beseft dat het nodig is om een speler die ruim honderd miljoen euro heeft gekost extra aandacht te geven.