Update uit Frankfurt over Berghuis én Willems:  'We zijn ermee bezig geweest'

Update uit Frankfurt over Berghuis én Willems: 'We zijn ermee bezig geweest'

03-08-2018 15:10
43

Eintracht Frankfurt gaat hoogstwaarschijnlijk toch geen poging wagen om Steven Berghuis weg te halen bij Feynoord. Sportief directeur Bruno Hübner laat weten dat de komst van de 26-jarige linkspoot op dit moment niet aan de orde is.

Eerder op de dag meldde Voetbal International dat de Duitse bekerwinnaar eerst tevergeefs heeft geprobeerd om Eljero Elia te halen en daarna het vizier naar Berghuis verlegd. "We zijn met hem bezig geweest, maar op dit moment is het geen issue", laat Hübner weten aan het Duitse medium Fussballnews. Volgens VI vond Frankfurt Elia te duur en het lijkt erop dat men ook is geschrokken van de vraagprijs voor Berghuis. Naar verluidt wilde Feyenoord minstens twintig miljoen euro incasseren voor de Oranje-international.

Hübner ging ook in op vragen over de situatie van Jetro Willems. De linksback wordt gevolgd door Fulham en AS Roma, wist VoetbalPrimeur donderdag te melden. Zaakwaarnemer Sigi Lens bevestigde dat er 'iets speelt'. De Duitsers zijn op de hoogte van die interesse, maar willen niet zomaar meewerken aan een transfer. "Het is altijd de vraag welke alternatieven je hebt. Hoe kun je een uitgaande transfer compenseren en wat houd je eraan over? Daar houden we ons op dit moment niet mee bezig", aldus Hübner.