'Kishna heeft geen twijfels en werkt keihard voor terugkeer naar Eredivisie'

'Kishna heeft geen twijfels en werkt keihard voor terugkeer naar Eredivisie'

08-08-2018 20:14
63

Ricardo Kishna hoopt komend seizoen opnieuw in de Eredivisie te spelen. ADO Den Haag is de meest waarschijnlijke bestemming van de 23-jarige aanvaller.

Dat wordt woensdag gemeld in Italië. Kishna heeft nog geen duidelijkheid gekregen van Lazio, maar zelf zou hij eruit zijn. De aanvaller wil komend seizoen weer bij ADO Den Haag voetballen. In de Eredivisie zou hij 'opnieuw' willen beginnen.

Kishna traint op dit moment hard om volledig wedstrijdfit te worden. Lukt dat, dan lijkt weinig een terugkeer naar ADO nog in de weg te staan. Kishna raakte in september tegen zijn oude club Ajax zwaar geblesseerd. Hij viel na twintig minuten uit met een gescheurde kruisband, waardoor zijn inbreng bij ADO beperkt bleef tot twee invalbeurten.

Bij ADO staan ze Kishna met open armen op te wachten, liet technisch manager Jeffrey van As al weten aan Omroep West. "Het feit dat we nu zo over hem praten, zegt eigenlijk dat hij één van ons is. Ondanks die paar wedstrijden dat hij hier vorig jaar speelde, hebben we goed samengewerkt."