'Real Madrid bereidt zich voor op Modric-verkoop: Eriksen komt in beeld'

'Real Madrid bereidt zich voor op Modric-verkoop: Eriksen komt in beeld'

09-08-2018 00:00
32

Real Madrid oriënteert zich op de opvolging van Luka Modric. Mocht de Kroaat vertrekken, dan valt de keuze op Christian Eriksen of Thiago Alcantara.

Dat meldt Gianluca Di Marzio. Modric twijfelt over zijn toekomst in Spanje en flirt al enige tijd met Internazionale, waar met Marcelo Brozovic, Ivan Perisic en Sime Vrsaljko drie landgenoten spelen. Omdat Real Madrid niet voor verrassingen wil komen te staan, bereidt de club zich voor op een leven zónder Modric.

In dat kader vallen twee namen: Eriksen en Thiago. De twee middenvelders van respectievelijk Tottenham Hotspur en Bayern München worden in Madrid gezien als potentiële opvolgers van Modric, aldus Di Marzio. Het is niet bekend hoeveel Eriksen (26) en Thiago (27) moeten kosten.

Het staat niet vast dat Modric vertrekt, maar het is duidelijk dat Inter hem dolgraag wil overnemen van Real Madrid. President Florentino Perez heeft al laten weten dat Modric alleen voor de vastgestelde afkoopsom in zijn contract (750 miljoen euro) mag vertrekken.