Half uurtje extra voor Veronica Inside: Wel érg lang hoor. Vinden we alle drie

Half uurtje extra voor Veronica Inside: "Wel érg lang hoor. Vinden we alle drie"

Gepubliceerd: vrijdag 10 augustus 2018 om 06:57vr 10-08-2018 om 06:57

Nu de Eredivisie weer gaat beginnen, is ook voor Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp de zomerstop voorbij. Het VI-drietal is vrijdagavond voor het eerst te zien in Veronica Inside, nadat ze hun werkgever RTL deze zomer de rug toekeerden.

Derksen verwacht niet dat er inhoudelijk veel zal veranderen ten opzichte van het RTL-tijdperk. "Wilfred, René en ik hebben een soort chemie, dat bekende sfeertje ontstaat vanzelf wel als we daar zitten. Door te lachen om de grap van een ander of natuurlijk door pure ergernis", vertelt hij aan het Algemeen Dagblad. Wel heeft Veronica twee uur ingepland voor de talkshow, die op RTL nog anderhalf uur in beslag nam. "Dat vind ik wel érg lang hoor. Vinden we alle drie. Maar misschien kan er een extra reclameblok worden ingebouwd."

Tijdens de eerste uitzending van het nieuwe seizoen zal er ongetwijfeld aandacht besteed worden aan het optreden van Louis van Gaal in Zomergasten. Derksen noemt het avondvullende interview met de oud-bondscoach 'zeer teleurstellend' en 'geen moment spannend'. "Die man maakt altijd dezelfde fout door te denken dat elk woord dat hij uitspreekt relevant nieuws is. Dat had allemaal ook best in een half uurtje gekund. En die juffrouw (Janine Abbring, red.) was helemaal niet tegen hem opgewassen", aldus de VI-nestor. "Wij kunnen met z'n drietjes nooit erger zijn dan een hele avond Van Gaal."

Veronica Inside trapt vrijdagavond om 20.30 uur het nieuwe seizoen af. Valentijn Driessen, chef voetbal van De Telegraaf, is de eerste tafelgast.

Lees ook: Van der Gijp haakt snel af bij Van Gaal-gesprek: 'Ik hou het niet langer vol'

Poll

Ga je vanavond klaarzitten voor Veronica Inside?

(5218 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws