Marca verwacht D-Day voor Modric en Real: officieel transferverzoek op komst

Marca verwacht D-Day voor Modric en Real: officieel transferverzoek op komst

10-08-2018 07:32
13

Luka Modric en Real Madrid gaan een belangrijke dag tegemoet, verwacht Marca. Volgens de invloedrijke sportkrant hebben de beste speler van het voorbije WK en zijn zaakwaarnemers vrijdag een afspraak met voorzitter Florentino Perez.

Modric zal naar verwachting een officieel transferverzoek indienen. De 32-jarige spelmaker wordt al enige tijd gevolgd door Internazionale. Perez liet onlangs weten dat hij de Kroaat voor niet minder dan 750 miljoen euro kwijt wil, maar het kamp-Modric lijkt aan te willen sturen op een gentlemen's agreement. Of de Real Madrid-preses hierin mee wil gaan, is overigens nog maar de vraag. Perez wil na Cristiano Ronaldo niet nóg een vedette naar Italië laten gaan en is bereid om de Kroatische routinier een salarisverhoging aan te bieden.

In Milaan kan Modric echter gedurende vier seizoenen tien miljoen euro per jaar gaan verdienen, meldde AS donderdagochtend. Bovendien kan de Kroaat voor hetzelfde jaarsalaris zijn carrière afsluiten bij het Chinese Juangsu Suning, dat dezelfde eigenaren heeft als Inter. Het huidige contract van Modric loopt nog door tot medio 2020.