'Tagliafico persoonlijk akkoord met Real Betis, Ajax zit transfer in de weg'

'Tagliafico persoonlijk akkoord met Real Betis, Ajax zit transfer in de weg'

11-08-2018 16:00
107

Real Betis heeft een akkoord met Nicolas Tagliafico over een overgang naar Spanje. Wat echter nog ontbreekt is een overeenkomst tussen Betis en Ajax.

Dat meldt althans Radio Marca. Volgens het Spaanse medium is Betis er met de linksback van Ajax al uit, maar de transfersom kan wel eens een groot struikelblok vormen. Ajax zou tien miljoen euro willen vangen voor de Argentijns international, die afgelopen zomer ook actief was op het WK. Betis zou niet meer dan zeven miljoen euro willen betalen.

Het is echter de vraag of directeur spelersbeleid Marc Overmars überhaupt wenst mee te werken aan een vertrek van Tagliafico. Op de persconferentie voorafgaande aan het competitieduel tegen Heracles Almelo verklaarde trainer Erik ten Hag dat in principe niemand meer vertrekt bij de Amsterdammers. Alleen voor Hakim Ziyech geldt een uitzondering.

Update 16:50 uur: Volgens Ricardo Schlieper, zaakwaarnemer van Tagliafico, is de berichtgeving van Radio Marca onjuist. Hij stelt dat Tagliafico tevreden is in Amsterdam en Ajax zeven maanden geleden verkoos boven Real Betis, zo weet Mike Verweij van De Telegraaf. De Argentijn zou geen reden zien van club te wisselen.