Excelsior strikt gewenste verdediger: jonge Belg komt op huurbasis over

Excelsior strikt gewenste verdediger: jonge Belg komt op huurbasis over

Gepubliceerd: maandag 13 augustus 2018 om 16:47ma 13-08-2018 om 16:47

Excelsior heeft zich per direct versterkt met Siebe Horemans. De twintigjarige Belgische verdediger wordt voor één seizoen gehuurd van AA Gent, melden de Kralingers maandag.

"Excelsior heeft bewezen een goede club te zijn voor jonge spelers om door te groeien", motiveert Horemans zijn keuze. "Ik heb in januari van dit jaar een kruisbandblessure opgelopen tijdens een trainingskamp in Spanje, maar ik ben nu helemaal klaar om weer te spelen. Het was een vervelende tijd, maar ik ben er mentaal wel sterker van geworden. Ik hoop bij Excelsior minuten te kunnen gaan maken en van waarde te kunnen zijn voor de ploeg."

De mandekker hoopt op een mooi jaar op Woudestein. "Ik hoop in elk geval mijn steentje te kunnen bijdragen. Het is aan mij om mezelf te bewijzen en een plek in de ploeg te verdienen. Ik heb er in elk geval veel zin in om morgen te beginnen", aldus de jonge Belg, die nog een contract tot medio 2020 heeft bij AA Gent. Hij komt bij Excelsior landgenoten Jinty Caenepeel en Hervé Matthys tegen.

Eind vorige week legden de Rotterdammers al de IJslandse spits Elias Omarsson vast. De club zou nog hopen op meer aanvallende versterkingen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws